Aviko obaly krabičky s ventilací

Prozkoumejte inovativní obaly od Avika

Vzhledem k tomu, že počet lidí, kteří si objednávají jídlo online, roste, rostou i obavy provozovatelů stravovacích služeb z poskytování kvality restaurací. Nic nezkazí potěšení z doručeného jídla jako najít svou objednávku naprosto zvlhlou, bez tvaru a studenou. To se týká zejména hranolků, protože vnímání hranolků v režimu rozvozu je takové, že jsou často příliš měkké, zvlhlé a zapařené. Dobrou zprávou však je, že 83 % zákazníků by si hranolky objednávalo častěji, kdyby věděli, že jim hranolky dorazí teplé a křupavé, jakoby si objednali u stolu (spotřebitelský průzkum Toluna Německo, srpen 2017). Proto představujeme průkopnické inovace – obaly od Avika s otvory pro ventilaci zabraňující právě zapaření.

Čemu pomůže toto odvětrávání?

Nepřítelem číslo jedna pro křupavé hranolky je vlhkost. Když jsou hranolky vloženy do uzavřené nádoby hned po dosmažení, vypouštějí páru, která kondenzuje kolem víčka nádoby a tvoří rosu. Tato kondenzace se kumuluje, zvětšuje a odkapává dolu na hranolky, což je znehodnocuje. Technologie odvětrávání od Avika umožňuje páře uniknout z nádoby a zabraňuje kondenzaci. Tímto způsobem se při rozvozu hranolky nerozmočí a Vaše objednávka má stále chuť a strukturu kvality, jak při výdeji v restauraci.

Kromě praktických aspektů mají obaly od Avika také atraktivní, "instagramovatelný" design, který nepochybně osloví mladší část Vaší klientely. Spolu s personalizační sadou  poskytuje vynikající příležitost, jak nechat Vaši restauraci vyniknout z davu a vybudovat si dlouhodobý vztah se spotřebiteli.

Aviko obaly krabičky s ventilací

Několik tipů na úspěch

I když je zcela pochopitelné, že implementace nového řešení obalů se nestane přes noc, existuje několik rychlých tipů, které může každý provoz nabízející rozvoz nebo výdej s sebou uvést do praxe pomocí obalových materiálů, které již mají. Naše vědecké a výzkumné centrum pro Vás otestovalo nejlepší řešení obalů, aby Vaše jídlo dorazilo k zákazníkům v perfektním stavu. Správné balení zajistí, že hranolky nebudou promočené a dostanou se Vašim zákazníkům domů teplé a křupavé.

K rozvozu bramborových výrobků jsou nejvhodnější následující obaly:

  • Kompaktní kartonová krabice, bez povrchové úpravy, s ventilačními otvory 
  • Papírový sáček s ventilačními otvory 
  • Pěnový box s ventilačními otvory

Další krok

Se stále rostoucí komunitou ekologicky uvědomělých spotřebitelů přichází celá řada nápadů, jak snížit množství odpadu a vytvořit recyklovatelné, opakovaně použitelné, biologicky rozložitelné a kompostovatelné obaly. Vaše restaurace by proto měla zvážit nahrazení plastových a polystyrenových obalů ekologičtějšími alternativami. S výše uvedenými tipy zacházejte jako s dočasným řešením, protože ekologie je důležitou otázkou pro významnou část Vašich současných i budoucích zákazníků.

Na co ještě čekáte?

Jděte ještě dál a nejen, že se konkurence odlišíte, ale i celá nová část zákazníků se jistě postaví za Váš podnik, pokud prokážete, že toužíte po změně! V této zlé době je výdej z okénka nebo rozvoz opět na chvíli jedinou možností, jak podnikat. Držte se, spolu už něco vymyslíme. Kontaktujte nás  pro více informací.