gratinovane-brambory-s-brie-a-slaninou-s-tymianem

Gratinované brambory s brie a slaninou s tymiánem

Suroviny

  • 8 Aviko Gratins Cream & Cheese
  • 8-16 plátků slaniny
  • 150 g brie, nakrájený na plátky
  • 8 snítek tymiánu
801751_aviko_gratinovane_brambory_s_tvrdym_syrem_a_smetanou_1500_g_pokrm

Příprava

  1. Troubu předehřejte na 220 °C. Gratiny zabalte do slaniny. V případě potřeby připevněte slaninu párátkem.
  2. Položte gratiny na pekáč a položte navrch sýr brie a snítky tymiánu.
  3. Gratinky pečte v předehřáté troubě 20–25 minut dozlatova až budou všechny komponenty propečené.

Tip na obměnu: Vynikající i rovněž s pesto, rajčaty a mozzarellou.

Posypejte gratinky, než půjdou do trouby.