NALOŽENÉ GRIP 'n Dip
SLOŽENÍ
AVIKO
750 g hranolků Grip 'n Dip
OSTATNÍ
1 porce kuřecího masa na BBQ s ledovým salátem, (pečená) rajčata a hladkolistá petržel*
1 porce trhaného teriyaki vepřového masa s pak choi, čerstvým koriandrem a pečená sezamová semínka*
1 porce pečené zeleniny s rukolou, limetkovo-bazalkovou majonézou a opečenými piniovými oříšky*
*KUŘECÍ MASO NA GRILU - 4 PORCE
Předehřejte troubu na 150 °C. Vložte 6 kuřecích stehen do pekáče a přelijte je 150 ml (kouřové) grilovací omáčky. Zakryjte misku alobalem a kuřecí stehna pečte 3 hodiny v předehřáté troubě.
Kuřecí stehna zbavte kůže a kostí a kuřecí maso nahtrhejte na vlákna pomocí dvou vidliček. Kuřecí maso smíchejte se šťávou z pečení a dochuťte solí a pepřem. Trhané kuřecí skladujte přikryté v chladničce a před podáváním ho ohřejte na pánvi.
Podávejte s barbecue omáčkou, nasekaným ledovým salátem, (opečenými) cherry rajčátky posypané petrželkou na hranolcích Grip 'n Dip.
*TERIYAKI VEPŘOVÉ MASO - 8 PORCÍ
Předehřejte troubu na 150 °C. Vložte 2,5 kg vepřové panenky do zapékací misky a zalijte ji 300 ml teriyaki omáčky. Mísu přikryjte alobalem a vepřové maso pomalu pečte 6 hodin v předehřáté troubě.
Pomocí dvou vidliček natrhejte vepřové maso na vlákna a promíchejte je se šťávou z pečení. Osolte a opepřete. Vepřové maso skladujte zakryté v chladničce a před podáváním ho ohřejte na pánvi. V případě potřeby přidejte další kapku teriyaki omáčky.
Podávejte s nakrájeným (baby) Pak choi, čerstvým koriandrem, opečenými sezamovými semínky a čtvrtkami limetky na hranolkcích Grip 'n Dip.