Obalovaný rostlinný snack s kuřecí příchutí na salátu s grilovanou šalotkou a francouzskou dijon-chilli zálivkou
Suroviny
10 porcí
- Aviko Obalovaný rostlinný snack s kuřecí příchutí - 90 ks (cca 1,08 kg)
- 1 velká hlávka římského salátu
- 500 g šalotky
- 1 čili paprička
- 100 ml olivového oleje
- 10 g soli
- 50 g dijonské hořčice
- 50 ml medu
- 10 g pepře
Postup
- Připravte Obalovaný rostlinný snack s kuřecí příchutí podle pokynů na obalu.
- Salát omyjte a osušte, listy oddělte.
- Šalotku nakrájejte na čtvrtky, pokapejte olivovým olejem, trochu osolte a ogrilujte.
- Hořčici smíchejte s medem, solí, pepřem a tence nakrájenou čili papričkou. Do zálivky přidejte trochu olivového oleje.
- Na talíře položte listy salátu, pokapejte je dresinkem, položte grilované šalotky a Obalovaný rostlinný snack s kuřecí příchutí.