Rostlinné trio s bylinkovou gremolatou, mátovou pěnou a pestem Genovese

Rostlinné trio s bylinkovou gremolatou, mátovou pěnou a pestem Genovese

Suroviny

10 porcí

Rostlinné trio s bylinkovou gremolatou, mátovou pěnou a pestem Genovese

Postup

  1. Připravte si rostlinné appetizery dle návodu na obalu.
  2. Připravte si gremolatu: citrón a pomeranč oloupejte z kůry, přidejte sůl, nasekaný česnek a jemně nasekanou petrželku. Všechny ostatní suché suroviny stlučte v hmoždíři; smíchejte s citrónovou šťávou, pomerančovou šťávou a olivovým olejem.
  3. Připravte si mátovou pěnu: na pánvi opražte mouku a přidejte máslo, abyste získali jíšku; přidejte nasekanou mátu a teplý sójový nápoj zahřívejte, dokud se suroviny nerozvaří, a pak je rozmixujte je, abyste získali hladkou pěnu.
  4. Připravte si pesto: v hmoždíři stlučte česnek, piniové oříšky, bazalku a parmazán. Osolte a přidejte olivový olej.
  5. Aviko appetizery naaranžijte na dřevěná prkénka. Podávejte s omáčkami.