arasidova_majoneza

Arašídová majonéza

Suroviny 

4 porce

  • 600g Aviko Grip-n-Dip hranolků
  • 4 polévkové lžíce majonézy
  • 1 polévková lžíce arašídového másla
  • 1 polévková lžíce hoisin omáčky
  • 1 limetka
  • 50 g solených arašídů
808402_aviko_hranolky_ve_tvaru_u_2000_g_pokrm
krupave_hranolky_ve_tvaru_u_se_slupkou

Příprava

  1. Smíchejte majonézu, arašídové máslo a hoisin omáčku dohladka.
  2. Do majonézy vymačkejte šťávu z ½ nebo celé limetky (podle chuti) a promíchejte.
  3. Arašídy nasekejte nahrubo.
  4. Majonézu podávejte v barevné misce a posypte arašídy.
  5. Hranolky připravte podle návodu na obalu a podávejte s dipem.

Tip: dip dochuťte omáčkou sambal.