rajcatovy_dip_s_fetou

Rajčatový dip s fetou

Suroviny 

4 porce

  • 600 g Aviko Grip 'n Dip hranolků
  • 150 g sýra feta
  • 75 g polosušených rajčat v oleji (sušených)
  • 2 snítky tymiánu
  • Ruční mixér se sekáčkem
808402_aviko_hranolky_ve_tvaru_u_2000_g_pokrm
krupave_hranolky_ve_tvaru_u_se_slupkou

Příprava

  1. Feta nahrubo rozdrobte. Přidejte také rajčata s 1 lžící rajčatového oleje. Pasírujte, dokud nezískáte hladký dip.
  2. Z větviček tymiánu seberte lístky a lžící je vložte do dipu. Dochuťte pepřem.
  3. Nalijte dip do misky a podle potřeby posypte dalšími lístky tymiánu.
  4. Hranolky připravte podle návodu na obalu a podávejte s dipem.