dip_sriracha-tzatziki

Dip Sriracha-tzatziki

Suroviny 

4 porce

  • 600 g Aviko Grip 'n Dip hranolků
  • 150 g řeckého jogurtu (10% obsah tuku)
  • 2 nahrubo nastrouhané ​​okurky
  • 1 stroužek česneku
  • 2 lžičky sriracha (pikantní chilli omáčka)
  • Struhadlo
808402_aviko_hranolky_ve_tvaru_u_2000_g_pokrm
krupave_hranolky_ve_tvaru_u_se_slupkou

Příprava

  1. Jogurt dejte do misky. Okurky nahrubo nastrouhejte a přidejte do jogurtu.
  2. Česnek nastrouhejte nebo rozdrťte.
  3. Do jogurtu přidejte také česnek a vše promíchejte.
  4. Sriracha omáčku vmíchjete do tzatziků a dochuťte solí.
  5. Hranolky připravte podle návodu na obalu a podávejte s dipem.