
Dip Jalapeño
Suroviny
4 porce
- 600 g Aviko Grip 'n Dip hranolků
- 1 malá šalotka
- 1 stroužek česneku
- 75 g kroužků papričky Jalapeño (vykapaných ze sklenice)
- 2 lžičky kaparů
- 5 snítek petrželky
- 3 lžíce extra panenského olivového oleje
- 2 polévkové lžíce limetkové šťávy
- Ruční mixér
Produkty Aviko užité v tomto receptu
Příprava
- Šalotku a česnek nasekáme nahrubo.
- Papriky se šalotkou, česnekem, kapary a petrželkou vložte do kuchyňského robotu. Přidejte olivový olej a limetkovou šťávu.
- Rozmixujte nahrubo. V případě potřeby dochuťte solí a další limetkovou šťávou a přidejte Jalapeño.
- Hranolky připravte podle návodu na obalu a podávejte s dipem.
Tip: Pro jemnější chuť přidejte jen polovinu papričky Jalapeño.