dip_jalapeno

Dip Jalapeño

Suroviny 

4 porce

  • 600 g Aviko Grip 'n Dip hranolků
  • 1 malá šalotka
  • 1 stroužek česneku
  • 75 g kroužků papričky Jalapeño (vykapaných ze sklenice)
  • 2 lžičky kaparů
  • 5 snítek petrželky
  • 3 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 2 polévkové lžíce limetkové šťávy
  • Ruční mixér
808402_aviko_hranolky_ve_tvaru_u_2000_g_pokrm
krupave_hranolky_ve_tvaru_u_se_slupkou

Příprava

  1. Šalotku a česnek nasekáme nahrubo.
  2. Papriky se šalotkou, česnekem, kapary a petrželkou vložte do kuchyňského robotu. Přidejte olivový olej a limetkovou šťávu.
  3. Rozmixujte nahrubo. V případě potřeby dochuťte solí a další limetkovou šťávou a přidejte Jalapeño.
  4. Hranolky připravte podle návodu na obalu a podávejte s dipem.

Tip: Pro jemnější chuť přidejte jen polovinu papričky Jalapeño.