
Čedar-nacho dip
Suroviny
4 porce
- 600 g Aviko Grip 'n Dip hranolků
- ½ malé červené cibule
- 200 g jemné nebo pikantní rajčatové salsy (ze sklenice)
- 1 polévková lžíce koleček papričky Jalapeño (vykapaných ze sklenice)
- 50 g strouhaného sýru čedar
- 1 snítka koriandru
- Tepelně odolná nádoba (ø 10 cm)
Produkty Aviko užité v tomto receptu
Příprava
- Předehřejte troubu na 200 °C. Červenou cibuli nakrájíme velmi jemně.
- Salsu nalijte do zapékací mísy. Posypejte červenou cibulí, kolečky Jalapeño a sýrem.
- Dip pečte asi 8 minut v předehřáté troubě, dokud se sýr nerozpustí.
- Mezitím si připravte hranolky podle návodu na obalu.
- Nahrubo nasekejte koriandr a posypte jím teplý čedar-nacho dip. Hranolky podávejte s dipem.
Tip: tortilla chipsy nadrobte a posypte hranolky jako solí.