cedar_nacho_dip

Čedar-nacho dip

Suroviny 

4 porce

  • 600 g Aviko Grip 'n Dip hranolků
  • ½ malé červené cibule
  • 200 g jemné nebo pikantní rajčatové salsy (ze sklenice)
  • 1 polévková lžíce koleček papričky Jalapeño (vykapaných ze sklenice)
  • 50 g strouhaného sýru čedar
  • 1 snítka koriandru
  • Tepelně odolná nádoba (ø 10 cm)
808402_aviko_hranolky_ve_tvaru_u_2000_g_pokrm
krupave_hranolky_ve_tvaru_u_se_slupkou

Příprava

  1. Předehřejte troubu na 200 °C. Červenou cibuli nakrájíme velmi jemně.
  2. Salsu nalijte do zapékací mísy. Posypejte červenou cibulí, kolečky Jalapeño a sýrem.
  3. Dip pečte asi 8 minut v předehřáté troubě, dokud se sýr nerozpustí.
  4. Mezitím si připravte hranolky podle návodu na obalu.
  5. Nahrubo nasekejte koriandr a posypte jím teplý čedar-nacho dip. Hranolky podávejte s dipem.

Tip: tortilla chipsy nadrobte a posypte hranolky jako solí.