salsa_z_manga_a_koriandru

Salsa z manga a koriandru

Suroviny 

4 porce

  • 600 g Aviko Grip 'n Dip hranolků
  • 1 zralé mango
  • 125 g cherry rajčat
  • ½ malé červené cibule
  • ¼ červené papriky
  • 1 stroužek česneku
  • 3 snítky koriandru
  • 2 polévkové lžíce limetkové šťávy
  • Ruční mixér se sekáčkem
808402_aviko_hranolky_ve_tvaru_u_2000_g_pokrm
krupave_hranolky_ve_tvaru_u_se_slupkou

Příprava

  1. Odstraňte slupku z manga a odřízněte dužinu z pecky. Mango nakrájejte na silné kostky.
  2. Rajčata nakrájejte na polovinu. Červenou cibuli nakrájejte nahrubo. Červenou papriku zbavte semínek a nasekejte nadrobno. Česnek také nasekejte nahrubo.
  3. Mango s rajčaty, cibulí, červenou paprikou a česnekem dejte do mixéru.
  4. Přidejte snítky koriandru a nasekejte na hrubou nebo, chcete-li, jemnou salsu, tak jemněji.
  5. Salsu dochuťte limetkovou šťávou a solí. Do misky nasypte mango a koriandrovou salsu.
  6. Hranolky připravte podle návodu na obalu a podávejte s dipem.