
Salsa z manga a koriandru
Suroviny
4 porce
- 600 g Aviko Grip 'n Dip hranolků
- 1 zralé mango
- 125 g cherry rajčat
- ½ malé červené cibule
- ¼ červené papriky
- 1 stroužek česneku
- 3 snítky koriandru
- 2 polévkové lžíce limetkové šťávy
- Ruční mixér se sekáčkem
Produkty Aviko užité v tomto receptu
Příprava
- Odstraňte slupku z manga a odřízněte dužinu z pecky. Mango nakrájejte na silné kostky.
- Rajčata nakrájejte na polovinu. Červenou cibuli nakrájejte nahrubo. Červenou papriku zbavte semínek a nasekejte nadrobno. Česnek také nasekejte nahrubo.
- Mango s rajčaty, cibulí, červenou paprikou a česnekem dejte do mixéru.
- Přidejte snítky koriandru a nasekejte na hrubou nebo, chcete-li, jemnou salsu, tak jemněji.
- Salsu dochuťte limetkovou šťávou a solí. Do misky nasypte mango a koriandrovou salsu.
- Hranolky připravte podle návodu na obalu a podávejte s dipem.