dip_z_cerych_fazoli_a_chipotle

Dip z čerých fazolí a Chipotle

Suroviny 

4 porce

  • 600 g Aviko Grip 'n Dip hranolků
  • 150 g černých fazolí (z plechovky - opláchnuté a okapané)
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • ½ lžičky mletého kmínu
  • 1-2 polévkové lžíce omáčky Chipotle
  • 1 snítka máty
  • Ruční mixér se sekáčkem
     
808402_aviko_hranolky_ve_tvaru_u_2000_g_pokrm
krupave_hranolky_ve_tvaru_u_se_slupkou

Příprava

  1. Fazole s olivovým olejem, česnekem, kmínem, 1 lžící Chipotle omáčky a lístky máty vložte do kuchyňského robotu. Rozmixujte do hustého dipu.
  2. Dip dochutíme další Chipotle omáčkou, solí a pepřem.
  3. Dip dejte do misky a ozdobte lístky máty.
  4. Hranolky připravte podle návodu na obalu a podávejte s dipem.