
Dip z čerých fazolí a Chipotle
Suroviny
4 porce
- 600 g Aviko Grip 'n Dip hranolků
- 150 g černých fazolí (z plechovky - opláchnuté a okapané)
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 stroužek česneku
- ½ lžičky mletého kmínu
- 1-2 polévkové lžíce omáčky Chipotle
- 1 snítka máty
- Ruční mixér se sekáčkem
Produkty Aviko užité v tomto receptu
Příprava
- Fazole s olivovým olejem, česnekem, kmínem, 1 lžící Chipotle omáčky a lístky máty vložte do kuchyňského robotu. Rozmixujte do hustého dipu.
- Dip dochutíme další Chipotle omáčkou, solí a pepřem.
- Dip dejte do misky a ozdobte lístky máty.
- Hranolky připravte podle návodu na obalu a podávejte s dipem.