pesto

Pesto

Suroviny 

4 porce

  • 600 g Aviko Grip 'n Dip hranolků
  • 1 svazek bazalky
  • 50 g piniových oříšků
  • 50 g parmazánu
  • 1 stroužek česneku
  • 100 ml olivového oleje
  • pepř a sůl
808402_aviko_hranolky_ve_tvaru_u_2000_g_pokrm
krupave_hranolky_ve_tvaru_u_se_slupkou

Příprava

  1. Očistěte česnek. Otrhejte lístky bazalky ze stonku.
  2. Všechny ingredience rozmixujte v mixéru, abyste získali hladké pesto.
  3. Dochuťte solí a pepřem a podávejte v misce.
  4. Hranolky připravte podle návodu na obalu a podávejte s dipem.

Tip: pro změnu udělejte také rukolové pesto a/nebo nahraďte piniové oříšky vyloupanými pistáciemi.