Cibulové kroužky v pivním těstíčku s bramborovo-pórkovým dipem
Suroviny
10 porcí
- Aviko Cibulové kroužky v pivním těstíčku - 60 kusů (cca 1,3 kg)
- 1 velký pórek
- 800 g brambor
- 100 g másla
- 350 ml zakysané smetany
- 1 svazek pažitky
- sůl a pepř
Postup
- Cibulové kroužky připravte podle pokynů na obalu.
- Pórek nakrájejte na tenké plátky a brambory na jemné kostičky. Osmahněte na másle, přidejte vodu, sůl a pepř.
- Když brambory dostatečně změknou, vše rozmixujte, přidejte studenou zakysanou smetanu a znovu rozmixujte.
- Bramborovo-pórkový dip smíchejte s jemně nasekanou pažitkou.
- Na talíře položte cibulové kroužky a podávejte s dipem.
Produkty Aviko užité v tomto receptu
Vyzkoušejte také další recepty
Křupavé cibulové kroužky s rostlinnou náplní s příchutí sýra s pečenými rajčaty a pepřovým krémem
ZobrazitObalovaný rostlinný snack s kuřecí příchutí na salátu s grilovanou šalotkou a francouzskou dijon-chilli zálivkou
ZobrazitBramborové placky s pošírovaným vejcem, holandskou omáčkou a pažitkou
Zobrazit